Пролетна забава

Децата от Първа група „Звездички“ известиха настъпването на Пролетта с весела ‘Пролетна забава“. Малчуганите не пропуснаха да поздравят своите майки и баби за техният празник „Осми март“. С ентусиазъм изпълниха стихотворения и любимите си детски песнички за Пролетта като съпровождаха изпълнението си с детски музикални инструменти, наподобявайки истински оркестър.

За празничното настроение допринесоха и веселите танци на малките „Звездички“ в оригинални пъстри костюми, с което доказаха на своите родители, че вече са пораснали големи деца. Убедиха и горските гости от театралния етюд – Мечо и Зайко, че в Детската градина е забавно и в нея се научават много нови и интересни неща.

Празничната пролетна атмосфера се почувства и във Втора група „Маргаритки“ с „Пролетна забава с мама и баба“.Родителите имаха възможност да се насладят на веселите детски гласчета, които изпълниха много песнички и стихчета, които с желание и старание са научили. За доброто настроение на публиката допринесоха и цветните танци на усмихнатите малки „Маргаритки“.

 

 • ДГ „Здравец“

  гр. Горна Оряховица
  ул. ”Ал. Стамболийски” № 1
  Телефон:
  0884 477 301
  0884 477 302
  0885 550 783
  Имейл:
  margarita.atanasova@abv.bg

 • Контакти


 • Изработено от daskalo.com