Пролетна забава

Децата от Първа група „Звездички“ известиха настъпването на Пролетта с весела ‘Пролетна забава“. Малчуганите не пропуснаха да поздравят своите майки и баби за техният празник „Осми март“. С ентусиазъм изпълниха стихотворения и любимите си детски песнички за Пролетта като съпровождаха изпълнението си с детски музикални инструменти, наподобявайки истински оркестър.

За празничното настроение допринесоха и веселите танци на малките „Звездички“ в оригинални пъстри костюми, с което доказаха на своите родители, че вече са пораснали големи деца. Убедиха и горските гости от театралния етюд – Мечо и Зайко, че в Детската градина е забавно и в нея се научават много нови и интересни неща.

Празничната пролетна атмосфера се почувства и във Втора група „Маргаритки“ с „Пролетна забава с мама и баба“.Родителите имаха възможност да се насладят на веселите детски гласчета, които изпълниха много песнички и стихчета, които с желание и старание са научили. За доброто настроение на публиката допринесоха и цветните танци на усмихнатите малки „Маргаритки“.

 

  • ДГ „Здравец“

    гр. Горна Оряховица
    ул. ”Ал. Стамболийски” № 1
    Телефон:
    0884 477 301
    0884 477 302
    0885 550 783
    Имейл:
    dg_zdravets_go@abv.bg

  • Контакти


  • Изработено от daskalo.com