Добре дошли на Детска градина, мили деца!

Детска градина „Здравец“ тържествено откри на 18 септември 2017 г. новата учебна година с Пъстра празнична програма на открита сцена в двора на учебното заведение. За поредна година педагогическият екип посрещна своите възпитаници с много забавления и приятни изненади, срещайки ги с любими приказни герои и причудливи гости.

Тази година две прелестни омагьосани Принцеси спечелиха вниманието и обичта на малчуганите с изискани тоалети,  интересни загадки и предизвикателства. Красавиците Лила и Лейла превърнаха Детската градина  в истинско Царство на игрите, забавленията и знанието. Техни достойни помощници на сцената бяха децата от Подготвителна група „Червена шапчица“ . Те с желание и усмивки доказаха, че са научили много песни и стихчета през годините и посрещнаха с балони и топла приятелска прегръдка децата от Първа група „Слънце“, които за пръв път прекрачват прага на ДГ „Здравец“. Най-малките „Слънца“ също се изявиха уверено и със самочувствие на празничната сцена, подкрепяни от своите грижовни учителки.

Децата от всички групи взеха участие в пъстрите весели танци на сцената. Огромен интерес предизвикаха, пуснатите гълъби, които полетяха от детските длани като символ за стремежа на Детската градина да разшири хоризонта на детското познание, представи, въображение и възможности. А сладката хапка от питата с мед, която всяко дете вкуси, преминавайки под цветния венец на входа на Детското заведение и стръкчето здравец, с което бе закичено, са неизменна част от традицията за възпитаване в родолюбие и съхраняване на българските обичаи и ценности.

  • ДГ „Здравец“

    гр. Горна Оряховица
    ул. ”Ал. Стамболийски” № 1
    Телефон:
    0884 477 301
    0884 477 302
    0885 550 783
    Имейл:
    dg_zdravets_go@abv.bg

  • Контакти


  • Изработено от daskalo.com